Skip to content Skip to footer
80808080
osnovani
ljutice1
kovid-krusevac-64b8b032498f214e386c5000baf87c61-V
o nama

Synergy tech d.o.o

Synergy tech d.o.o. je osnovan 2015. godine, kao privatno preduzeće, osposobljeno za pružanje efikasnih i kvalitetnih usluga iz navedenih oblasti. Tim radnika koji čine inženjeri, atestirani zavarivači i kvalifikovani radnici mašinske struke predstavljaju jednu od najvećih prednosti kompanije.

Tokom godina, kompanija je sistematski razvijala svoj način rada, ulažući u obrazovanje i ljudske resurse, nove alate i mehanizaciju. Poseban akcenat stavljen je na edukaciju zavarivača, prihvatanje i implementaciju najnovijih tehnologija.

Još od osnivanja, izgradnja cevovoda je razvijena i tretirana kao osnovna delatnost kompanije. Synergy tech d.o.o. specijalizovana je za čitav niz aktivnosti vezanih za izgradnju cevovoda transportnih i industrijskih postrojenja, različitih prečnika i za različite medije.

Izgradnja cevovoda je dovedena na izuzetno visok nivo u pogledu organizacije radova, kvaliteta izvođenja i poštovanja rokova. Kompanija je u mogućnosti da odmah primeni sve potrebne tehnologije zavarivanja u izgradnji cevovoda, bilo od ugljeničnog čelika, nerđajućeg čelika ili polietilena.

Sve poslove kompanija obavlja u skladu sa ISO standardima, za koje poseduje i važeće sertifikate.